Expressions/Scripts/Presets

Moderator: byronnash

 
Navstar
Topic Author
Posts: 68
Joined: Mon Feb 16, 2009 12:41 pm

Trimming pre-comp in/out points in place

Wed Jul 13, 2011 11:26 am

I'm having this problem.

Image

Any script that can trim this in place? rd_Pre-compose can do this, but it requires precomping.
 
Navstar
Topic Author
Posts: 68
Joined: Mon Feb 16, 2009 12:41 pm

Re: Trimming pre-comp in/out points in place

Thu Jul 14, 2011 5:58 am

I found a two-step solution to this:

Apply Un-Precompose plug-in to bring my pre-comp layer back into the comp.
http://aescripts.com/un-precompose/

Then I applied rd:_pre-compose to trim it down. (or as I like to call it, "time crop")
http://aescripts.com/rd-pre-compose/

And someone in the Adobe AE forums suggested Video Copilot's new Trim Compose script:
http://www.videocopilot.net/tutorials/t ... se_script/

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests