pt_EffectSearch

Moderator: Paul Tuersley

Post Reply
Paul Tuersley
Posts: 704
Joined: June 5th, 2004, 7:59 am
Location: London, UK

June 12th, 2004, 2:21 pm

A floating palette that lets you search for effects throughout a project.
Download pt_EffectSearch from aescripts.com

Note: This script requires After Effects 6.5 or later.

Image
Last edited by Paul Tuersley on May 13th, 2006, 3:50 pm, edited 2 times in total.
Shinjipierre
Posts: 36
Joined: December 4th, 2004, 10:10 am

May 17th, 2005, 11:46 pm

Really useful, good work ^^
ckelley
Posts: 12
Joined: September 10th, 2004, 1:01 pm

January 16th, 2006, 2:43 pm

Nice script. I remembered it being here from a long time ago, and needed something like this today. Formatting of the returned results was a little messed up on Windows but still legible.

Cheers
Chris Kelley

http://www.chriskelley.tv
Paul Tuersley
Posts: 704
Joined: June 5th, 2004, 7:59 am
Location: London, UK

May 13th, 2006, 3:47 pm

I've updated this script to v1.3.

Along with a few minor bug fixes, I've attempted to make the text formatting work better on Windows. As I don't have a pc to test it on, I'd be grateful if someone could let me know if it's any better.
ymmij
Posts: 28
Joined: December 1st, 2006, 1:20 pm

October 14th, 2007, 5:21 pm

Paul Tuersley wrote:I've updated this script to v1.3.

Along with a few minor bug fixes, I've attempted to make the text formatting work better on Windows. As I don't have a pc to test it on, I'd be grateful if someone could let me know if it's any better.
I have just tried 1.3 in AE 8 and the window layout is a little messed up. Will you be coming out with an updated version for AE 8. One of my favorite scripts.

Thanks,

Russ
Paul Tuersley
Posts: 704
Joined: June 5th, 2004, 7:59 am
Location: London, UK

October 18th, 2007, 1:22 am

Are you running it on Mac or Windows? I can see the layout is a little messed up on Mac AE8, but it would be good to know how it looks on Windows before I attempt to tidy it up.

It'd be great if someone could try the script on Windows AE8 and send a screenshot to me at paul.tuersley@btinternet.com
ymmij
Posts: 28
Joined: December 1st, 2006, 1:20 pm

October 18th, 2007, 3:40 am

Paul Tuersley wrote:Are you running it on Mac or Windows? I can see the layout is a little messed up on Mac AE8, but it would be good to know how it looks on Windows before I attempt to tidy it up.

It'd be great if someone could try the script on Windows AE8 and send a screenshot to me at paul.tuersley@btinternet.com
I am running on a Mac so can't help you with Windows.

Thanks,

Russ
Paul Tuersley
Posts: 704
Joined: June 5th, 2004, 7:59 am
Location: London, UK

March 12th, 2008, 4:54 pm

I've posted an update to this script. It's been nearly two years since the last one!

New in v1.4:
Fixed layout in CS3
Improved sorting and layout of results.
Fix for silently truncated results in AE6.5 & 7.
Progress report in Info panel.

Hopefully this will also fix the layout in Windows CS3. Thanks to Rich and Alan for sending me screenshots way back.
Cptzap
Posts: 5
Joined: July 15th, 2008, 5:25 am
Location: Bergen, Norway

September 19th, 2008, 2:51 am

Hello!

Thank you for this superb script! It has comed in handy for a lot of projects. I have a question for you.
Is it possible to make a script that can go through all text layers in a project and find layers, based upon a request, that
use certain fonts or words?

:)

- Cptzap
Post Reply